juliiaalg.blogg.se

Jag heter Julia Lööövgren:D Jag är 13 år och går i världens tråkigaste skola i utkanten av trollhättan:) På fritiden spelar jag fotboll,är med kompisar och rider på världens bästa ridskola där jag är skötare på en ponny som heter sammy<3 På den här bloggen kommer ni kunna läsa om mitt liv och min fritid med djur vänner och mode. Hoppas ni gillar det<33

ridningen

Hej på er! I måndags (som ni som läste min blogg vet) så red jag ju.
I måndags hade jag clabbe... i typ mini mini hopp.
Vi hade typ tre socker bitar bredvid varandra och två bommar på mark. Man skulle galopperaöversockr bitarna och sen stanna innan bommen. Asså tvärstanna haha nej men hästen skulle stå still innan bommen.
Clabbe är ju väldigt lat haha och kan typ inte fatta galopp ibland (stör mig på det).
Så jag fick kämpa med galoppen även om jag hade ett spö... men det slutade med typtvågalopp steg. Men annars är han ju världens mysigaste i typ dressyr.. Och nästa vecka har vi hopp (jag o clabbe i hopp... kul o se).
 
Men i skolan idag har vart en ganska random dag. Har haft slöjd,matte,hål,lunch,engelska,svenska och so.
På rasten till svenskan så skull jag in på toan och typ tvätta händerna säger vi haha:P Och min kill kompis gick md in... HAha ja vi i 7:an är inte fullt normala så alla andra acceptera det: (LOVAR JAG GJORDE INTE NÅGOT ANNAT PÅ TOAN DÅ ÄN ATT FÅ HAN OCH GÅ)
Men dagen har ändå varit ganska chill! och ikväll taggar jag fotboll (eller ja inte taggar).
  Och imorgon är det typ dans och friidrott somstår på schmat...assåvi har blivit indelad i grupper i 7,8,9... Så vi tre klasser är indlade i 20 grupper... jag är i grupp 20! Alla andra 7:or typ kom med två andra i samma år.. och jag kom med en. Ska försöka "må dåligt" i morgon så jag får byta grupp... Så ser vi om det går.
MEEEN.. Ni får ha det så bra så hörs vi sen eller imorgon tror jag!:***
 
 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 sonny
skriven :

Clabbe är inte lat , han är bara inte en ridskolehäst då han är för okänslig och man måste vara tydligen med skänkeln och rörelsen när man rider honom .

Svar: Hur vet du att han inte är lat?Folk sitter o sparkar på honom hela tiden så han känner knappt när man använder skänkeln lite mer
Julia

2 sonny
skriven :

Jag har ridit honom flera gånger och sparka hmm de är dock inget hästen ska lyssna på för sparka är inte skänkla . Om man hitta en riktigt bra ryttare till clabbe så skulle han kunna gå långt inom hoppning och dressyr